Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți

Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți
Rețeta coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți, ar putea satisface pofta americană în aproximativ 6 ore. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 983 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shitake, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale, Coaste Scurte Fierte Cu Glazură De Afine, și Piper Negru Și Muștar Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cea mai mare parte a grăsimii de pe coastele scurte, dar lăsați suficientă piele de argint pentru a menține carnea atașată de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Se presară peste tot cu 3 linguri de sare. Acoperiți și refrigerați ușor timp de două zile.Curățați cartofii și tăiați-i în mărimea și forma prăjitului francez după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați cartofii tăiați într-un castron mare și acoperiți cu apă pentru a se înmuia. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este gata de gătit.Pregătiți coastele scurte: încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu fund greu de dimensiuni medii, setat la foc mediu. Ștergeți bucățile de carne uscate. Rumeniti coastele scurte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Scoateți coastele scurte pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime.
6
Adăugați ceapa, Golful, boabele de piper și ciupercile. Gatiti amestecul, amestecand des pana cand ceapa incepe sa se coloreze, aproximativ 6 minute. Coborâți focul și readuceți coastele scurte, cu osul în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați stocul și ale în tigaie. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește până se înmoaie furculița, aproximativ 2 ore. Verificați adesea gătitul, întorcând fiecare bucată de carne de fiecare dată. Când carnea este gata, descoperiți și lăsați-o să se răcească complet. Folosiți o lingură pentru a scoate grăsimea pe măsură ce se ridică la suprafață sau alternativ, acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. îndepărtarea grăsimii congelate a doua zi.Chiar înainte de servire porniți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Scoateți cartofii din apă și uscați-i bine. Pregătiți friteuza umplând cu ulei de arahide la nivelul corespunzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F. Blanch cartofii aproximativ 4 minute, apoi scoateți-i din ulei și puneți-i pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Aduceți temperatura uleiului până la 375 de grade.Reîncălziți ușor scurtele în bulion. Fierbeți pentru a îngroșa oarecum bulionul și concentrați aroma în timp ce terminați cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Adăugați cartofii albiți în uleiul încălzit și prăjiți câteva minute până se rumenesc și după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Sare după cum este necesar. Când sunteți gata de servit, îndepărtați fiecare coastă scurtă într-o tavă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Amestecați muștarul și mierea, apoi periați vârfurile cărnii cu amestecul. Puneți tava sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de element, pentru a rumeni muștarul și glazurați suprafața coastelor scurte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
13
Serviți coastele scurte cu muștar în sus, peste o grămadă de cartofi prăjiți. Puneți sosul reîncălzit deasupra, asigurându-vă că includeți câteva dintre ciuperci și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista