Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți
Rețeta coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți, ar putea satisface pofta americană în aproximativ 6 ore. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 983 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shitake, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte fierte cu muștar din cereale integrale, Coaste Scurte Fierte Cu Glazură De Afine, și Piper Negru Și Muștar Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cea mai mare parte a grăsimii de pe coastele scurte, dar lăsați suficientă piele de argint pentru a menține carnea atașată de os.
Se presară peste tot cu 3 linguri de sare. Acoperiți și refrigerați ușor timp de două zile.Curățați cartofii și tăiați-i în mărimea și forma prăjitului francez după bunul plac.
Adăugați cartofii tăiați într-un castron mare și acoperiți cu apă pentru a se înmuia. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este gata de gătit.Pregătiți coastele scurte: încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu fund greu de dimensiuni medii, setat la foc mediu. Ștergeți bucățile de carne uscate. Rumeniti coastele scurte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți coastele scurte pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime.
Adăugați ceapa, Golful, boabele de piper și ciupercile. Gatiti amestecul, amestecand des pana cand ceapa incepe sa se coloreze, aproximativ 6 minute. Coborâți focul și readuceți coastele scurte, cu osul în jos, în tigaie.
Adăugați stocul și ale în tigaie. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește până se înmoaie furculița, aproximativ 2 ore. Verificați adesea gătitul, întorcând fiecare bucată de carne de fiecare dată. Când carnea este gata, descoperiți și lăsați-o să se răcească complet. Folosiți o lingură pentru a scoate grăsimea pe măsură ce se ridică la suprafață sau alternativ, acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. îndepărtarea grăsimii congelate a doua zi.Chiar înainte de servire porniți broilerul.
Scoateți cartofii din apă și uscați-i bine. Pregătiți friteuza umplând cu ulei de arahide la nivelul corespunzător.
Încălziți uleiul la 350 de grade F. Blanch cartofii aproximativ 4 minute, apoi scoateți-i din ulei și puneți-i pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Aduceți temperatura uleiului până la 375 de grade.Reîncălziți ușor scurtele în bulion. Fierbeți pentru a îngroșa oarecum bulionul și concentrați aroma în timp ce terminați cartofii prăjiți.
Adăugați cartofii albiți în uleiul încălzit și prăjiți câteva minute până se rumenesc și după bunul plac.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Sare după cum este necesar. Când sunteți gata de servit, îndepărtați fiecare coastă scurtă într-o tavă rezistentă la cuptor.
Amestecați muștarul și mierea, apoi periați vârfurile cărnii cu amestecul. Puneți tava sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de element, pentru a rumeni muștarul și glazurați suprafața coastelor scurte, aproximativ 5 minute.
Serviți coastele scurte cu muștar în sus, peste o grămadă de cartofi prăjiți. Puneți sosul reîncălzit deasupra, asigurându-vă că includeți câteva dintre ciuperci și ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.