Coaste de porc asiatice lipicioase ale restaurantului Rosedale
Rosedale Diner ' s sticky Asian Pork Ribs este un fel principal Asiatic. O porție conține 289 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rafturi complete coaste de porc, oțet de vin de orez, frunze de dafin și sriracha. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bun. Încearcă Coaste De Porc Lipicioase, Coaste De Porc Lipicioase, și Coaste De Porc Coapte Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați sarea, fructele de ienupăr, boabele de piper, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară în cea mai mare oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Boabe De Ienupăr
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați coastele și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mediu și gătiți până când coastele sunt fragede și încep să se rupă când sunt pliate, aproximativ 45 de minute. Scoateți coastele și lăsați-le să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
1
Se amestecă sucul de portocale, siropul de tamarind, oțetul, uleiul, melasa, Sriracha, siropul de arțar, tahini, piperul, zahărul și usturoiul într-un robot de bucătărie până se combină. Puneți într-o oală și gătiți la foc mic până se îngroașă și acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3/4 Lingurita Melasa
Sriracha
Tamarind
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
Tahini
Lemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați coastele și acoperiți cu sos. Aruncați pentru a acoperi complet (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi). Se farfurie și se presară cu semințe de susan prăjite. Puteți adăuga scallions felii sau chiles proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coastele de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.