Coapsele De Pui Din Orientul Mijlociu
Coapsele de pui din Orientul Mijlociu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 265 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, bulion de pui, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Pui Din Orientul Mijlociu, Pâine Plată De Pui Din Orientul Mijlociu, și Burgeri De Pui Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit ușor, aproximativ 7 minute.
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o deoparte.
Creșteți căldura la mediu-mare. Condimentați o parte a coapselor de pui cu jumătate din garam masala și pudră de curry.
Așezați puiul condimentat în tigaie și condimentați cealaltă parte cu restul de garam masala și pudră de curry. Continuați să gătiți puiul până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se toarnă vinul roșu și oțetul de vin roșu. Se fierbe timp de aproximativ 30 de secunde, răzuind și rumenind bucățile din tigaie. Se amestecă ceapa pregătită și bulionul de pui. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți coapsele de pui până nu mai sunt roz în centru, aproximativ 20 de minute.