Coapse De Pui Teriyaki
Teriyaki pulpe de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, sherry, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 28 de minute. Această rețetă este plăcută de 118 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Coapse De Pui Teriyaki, Coapse De Pui Teriyaki, și Pulpe De Pui Teriyaki Cu Ananas.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sosul de soia, zahărul, sherry, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până se dizolvă zahărul.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați puiul. Sigilați punga și marinați puiul la frigider, rotind o dată, timp de 1 oră. Puiul poate fi marinat până la 4 ore.
Încălziți broilerul la mare. Aranjați puiul pe o tigaie de carne cu pielea în jos și fierbeți până se rumenesc și crocant, 8 până la 10 minute. Întoarceți puiul și fierbeți până aproape gătit, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Presărați semințe de susan și gătiți până când semințele devin maronii aurii și puiul este gata, cu 1 până la 2 minute mai mult.