Coaja De Migdale Pastelată
Reteta coaja de migdale Pastel poate fi făcută în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, nucă de cocos, marshmallows pastelate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Cremă Și Coaja De Jeleu), Coaja de migdale, și Coaja De Migdale De Cireșe.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți învelișul de bomboane; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă marshmallows, cereale, nuci pecan și nucă de cocos.
Aruncați cu linguri pe hârtie cerată. Mișto. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Coaja poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.