Coaja de lamaie confiata
Coaja de lămâie confiată este un aperitiv fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap. Această rețetă face 32 de porții cu 148 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți lămâi, fulgi de ciocolată semidulce, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Conied Lemon Coel, Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Candied Lemon Coel și Aperitivele cu șampanie-Limoncello cu coajă de lămâie confiată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fiecare lămâie, tăind coaja în patru secțiuni în formă de pană. Slăbiți și îndepărtați coaja cu o lingură (păstrați fructele pentru o altă utilizare).
Puneți coaja într-o cratiță mare și grea și acoperiți cu apă rece.
Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Scurgeți și repetați. Se răcește timp de 5 minute. Îndepărtați cu grijă excesul de pulpă de pe coajă.
Tăiați coaja în 1/4-inch. benzi.
Într-o altă cratiță, combina zahărul și apa; se fierbe si se amesteca la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Adăugați fâșii de lămâie. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 50-60 de minute sau până când cojile sunt transparente, amestecând din când în când.
Folosind o lingură cu fantă, transferați benzile pe rafturi plasate peste o tavă de copt.
Presărați zahăr superfin într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. tigaie.
Se presara fasii peste zahar; arunca pentru a acoperi.
Lăsați să stea timp de 8 ore sau peste noapte, amestecând din când în când.
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați un capăt al fiecărei benzi în amestec de ciocolată; se aseaza pe hartie cerata pana se fixeaza. Păstrați într-un recipient ermetic până la 2 săptămâni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.