Clătite Cu Afine

Clătite Cu Afine
Clătitele cu afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte de unt fără grăsimi, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Strawblunkleberry Clatite (Strawberry Afine Se Presara Clatite), Clatite Cu Smantana De Afine Cu Sos De Afine, și Clatite de migdale de afine cu sos de afine-scortisoara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați laptele de unt, înlocuitorul de ou și uleiul; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe o tavă fierbinte sau o tigaie acoperită cu spray de gătit. Întoarceți clătitele atunci când blaturile sunt bulbucate și marginile arată fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Notă: puteți reduce colesterolul și grăsimile din dieta dvs. utilizând un înlocuitor comercial de ouă în loc de ouă întregi. Albușurile de ou sunt ingredientul principal în majoritatea înlocuitorilor de ouă. Se adaugă sodiu, conservanți și, uneori, ulei, astfel încât produsul să guste și să funcționeze ca ouă întregi. Când modificați propriile rețete, utilizați 1/4 cană înlocuitor de ou pentru fiecare ou întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista