Ciuperci Portobello Umplute La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello umplute la grătar. Această rețetă servește 2. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 198 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, oregano, panko condimentat italian și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar.
Instrucțiuni
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile. Puneți capacele de ciuperci deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi și ceapă; saut 2 minute.
Adăugați oregano și spanac; saut 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Transferați amestecul de spanac într-un castron mediu; se amestecă restul de 1 linguriță de ulei, brânză, panko, oțet și piper. Împărțiți umplutura uniform între ciuperci, lingând pe părțile branhiale.
Se servește cu: salată de roșii la grătar