Cireșe Port-Mulled cu Ricotta

Cireșe Port-Mulled cu Ricotta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, portul ruby, o pungă de 10 uncii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Varză roșie cu Port fiert și pere, Cotlete De Miel Cu Cireșe Uscate Și Port, și Pere cu cireșe uscate și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți portul la foc moderat până se formează un sirop gros, aproximativ 10 minute. Se amestecă cireșele. Scoateți ricotta în patru boluri, lingurați cireșele și siropul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Prin TortPrin Tort
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista