Cioda de somon la raft

Cioda de somon la raft
Cioua de somon la raft de cămară necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă 1,91 USD per porție. O porție conține 282 de calorii, 18 g de proteine și 12 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână lapte, porumb, cremă condensată de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și My Pantry Shelf, Somon Chowder with Somon Roe, Dill and Potatoes și Somon Chowder.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, laptele și porumbul; aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga somon si patrunjel. Se fierbe, neacoperit, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
1/4 Cană Mazăre Proaspătă Sau Congelată1/4 Cană Mazăre Proaspătă Sau Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Somon Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista