Cina in seara asta: saut friptură A La Mexicana
Cina in seara asta: saut friptură A La Mexicana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cățel de usturoi, tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana, și Cina In Seara Asta-Saut Castraveti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, prăjiți poblanos. Dacă utilizați o sobă cu gaz, întoarceți un arzător la înălțime și așezați ambele ardei iute pe grătarul de deasupra și gătiți, răsturnând ocazional, până când sunt carbonizate și negre pe toate părțile. Dacă utilizați o sobă electrică, puneți o tigaie uscată din fontă la foc mare.
Adăugați ardeii iute și gătiți, răsturnând ocazional, până când sunt carbonizați pe toate părțile. Când ați terminat, transferați ardeii iute într-o pungă de plastic la abur timp de cinci minute. Apoi îndepărtați pielea înnegrită, îndepărtați tulpinile și semințele și tăiați carnea în benzi late de 1/2 inch.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați carnea de vită, sucul unui var și un vârf de sare și piper. Se aruncă bine și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare din fontă, turnați două linguri de ulei și adăugați usturoiul. Întoarceți focul la mediu. Scopul aici este de a infuza uleiul cu usturoiul. Întoarceți usturoiul ocazional cu o pereche de clești și îndepărtați-l odată ce începe să sfârâie. Apoi adăugați ceapa și un vârf de sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa devine moale si transparenta, opt pana la zece minute.
Se transferă într-un castron de dimensiuni medii și se lasă deoparte.
Dacă este necesar, curățați cu atenție tigaia.
Turnați restul de două linguri de ulei și transformați căldura la mare. Când începeți să fumați, adăugați cât mai multe fâșii de carne de vită care se vor potrivi confortabil într-un singur strat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este caramelizata si fiarta, sapte pana la opt minute. Dacă gătiți în loturi, scoateți primul lot de carne de vită și transferați-l în bol cu ceapa.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar pentru a găti al doilea lot.
Odată ce carnea de vită este gătită, întoarceți primul lot de carne de vită în tigaie împreună cu ceapa, roșiile și fâșiile poblano. Gatiti, amestecand cu grija pentru a nu rupe rosiile, pana cand totul este cald, aproximativ doua minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți cu tortilla caldă de porumb, iar varul rămas tăiat în pene.