Cina in seara asta: Bucatini cu vinete

Cina in seara asta: Bucatini cu vinete
Cina in seara asta: Bucatini cu vinete este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vinete, ulei de măsline, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), Cina in seara asta: Bucatini con Funghi, și Cina in seara asta: Bucatini cu fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați vinetele și lăsați-o să fiarbă aproximativ 45 de minute, sau până când este foarte, foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Scoateți, tăiați în jumătate, apoi scoateți interiorul și tăiați cu câteva Furculițe.
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă uleiul și, când este cald, se adaugă usturoiul. Gatiti cateva minute pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Întoarceți focul la mediu și adăugați vinetele, hamsiile și caperele în tigaie. Se amestecă până se încălzește. Apoi turnați vinul roșu și oțetul de vin roșu. Gatiti pana cand lichidul s-a ingrosat intr-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Gatiti bucatini conform instructiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge, apoi se adaugă în tigaie cu sosul. Se amestecă până se acoperă, apoi se servește. Condimentează cu piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista