Cina De Tocat Carne De Porc Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de tocat carne de porc glazurată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 562 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, cotlete de porc, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până migdale ai putea urma acest curs principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina De Cotlet De Porc, Cina De Cotlet De Porc, și Cina De Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați cotletele cu cimbru și piper negru.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați dovleceii și ardeii roșii; se amestecă 2 min. Împingeți legumele la marginea tigaiei.
Așezați cotletele în centrul tigaiei; gătiți la foc mediu-mic 4 min. Întoarceți cotletele. Se amestecă legumele;gatiti 4-5 min. sau până se termină cotletele (145F).
Între timp, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachet. Se amestecă nucile; lingură pe 2 farfurii de servire.
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând legumele în tigaie; așezați cotletele peste amestecul de cuscus. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați conserve la legume în tigaie; gatiti la foc mediu - mare 3 min. sau până când conservele sunt topite și legumele sunt glazurate uniform, amestecând constant. Lingură peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.