Chutney Dip
Chutney Dip este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 72 calorii. Mergeți la magazin și ridicați legume, iaurt, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney, și Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați iaurtul, chutney-ul, ceapa și pudra de curry. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Tăiați ardeiul verde; îndepărtați semințele și membrana. Umpleți cu baie.