Churros cu sos de ciocolată
Churros cu sos de ciocolată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 407 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 3 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Churros cu sos de ciocolată, Churros cu zahăr condimentat și sos de ciocolată, și Churros mușcă cu sos de ciocolată # SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul și scorțișoara pentru churros într-un vas larg, superficial; aceasta este pentru acoperirea churros-ului gătit.
Puneți făina într-un bol și amestecați praful de copt, apoi bateți în uleiul de măsline și 1 cană de apă proaspăt fiartă. Continuați să amestecați până când aveți un aluat lipicios cald și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute sau atât timp cât este nevoie ca uleiul de porumb să se încălzească.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică; ar trebui să vină aproximativ o treime din drum pe părțile laterale ale tigaiei. Când credeți că este suficient de fierbinte, aruncați într-un cub de pâine și vedeți dacă sfârâie și se rumenesc. Dacă se rumenesc în aproximativ 30 de secunde, este suficient de fierbinte; sau dacă utilizați o friteuză electrică cu grăsime adâncă reglează temperatura, ar trebui să fie la 325 de grade F. urmăriți cu atenție tigaia cu ulei fierbinte în orice moment.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F.
Când sunteți gata, încărcați o pungă de conducte cu o duză mare în formă de stea (8mm) și umpleți-o cu aluatul churro. Strângeți lungimi scurte, aproximativ 1 1/2 până la 2 inci, de aluat în uleiul fierbinte, îndepărtându-le cu o foarfecă în timp ce mergeți. Gatiti aproximativ 3 sau 4 la un moment dat. Odată ce se transformă într-un maro auriu bogat, pescuiește-le cu o lingură cu fante sau cu clești pe o foaie de copt căptușită cu prosop de bucătărie. Pentru a menține churros cald în timp ce prăjiți aluatul rămas. Ștergeți-le cu prosoape de hârtie și transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Puneți foaia de copt în cuptor pentru a menține churrosul cald. Chiar dacă le lăsați să stea afară din cuptor, au nevoie de 5 până la 10 minute pentru a se odihni înainte de a le mânca, pentru a le permite să se așeze în interior.
Sos de ciocolată: topiți toate ingredientele sosului de ciocolată într-o cratiță grea la foc mic. Odată combinată și ciocolata s-a topit, scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte într-un loc cald.
Aruncați churrosul fierbinte în amestecul de zahăr și scorțișoară și agitați-le pentru a obține o acoperire bună, chiar înainte de servire. Aranjați churros pe un platou de servire și serviți.
Se toarnă sosul de ciocolată în vase individuale pentru servire (pentru a evita dilema dublă de scufundare) și se scufundă.