Chocoflan

Chocoflan
Chocoflan este un vegetarian garnitură. O porție conține 664 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocoflan, ChocoFlan, și ChocoFlan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1/4 cană de topping de caramel în partea de jos a tigaiei. Refrigerați toppingul de caramel rămas pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză medie de aproximativ 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă aluatul peste topping de caramel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În blender, așezați ingredientele flanului. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 40 de secunde. Se toarnă încet amestecul peste aluat. (Amestecul de Flan se va amesteca cu aluatul, dar se vor separa în timpul coacerii, formând 1 strat de tort și 1 strat de flan.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire; adăugați 1 inch de apă fierbinte în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
7
Coaceți aproximativ 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Scoateți tava de tort din Baia de apă în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
9
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe tigaia pentru tort; întoarceți farfuria și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
10
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Tăiați chocoflan în felii; se servește cu topping de caramel rezervat. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista