Chocoflan
Chocoflan este un vegetarian garnitură. O porție conține 664 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocoflan, ChocoFlan, și ChocoFlan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu unt.
Se toarnă 1/4 cană de topping de caramel în partea de jos a tigaiei. Refrigerați toppingul de caramel rămas pentru servire.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză medie de aproximativ 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste topping de caramel în tigaie.
În blender, așezați ingredientele flanului. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 40 de secunde. Se toarnă încet amestecul peste aluat. (Amestecul de Flan se va amesteca cu aluatul, dar se vor separa în timpul coacerii, formând 1 strat de tort și 1 strat de flan.)
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire; adăugați 1 inch de apă fierbinte în tigaia de prăjire.
Coaceți aproximativ 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți tava de tort din Baia de apă în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe tigaia pentru tort; întoarceți farfuria și tigaia.
Tăiați chocoflan în felii; se servește cu topping de caramel rezervat. A se păstra la frigider.