Chili Non Carne

Chili Non Carne
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în repertoriul dvs., Chili Non Carne ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 194 de calorii, 9 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole, morcovi, dovlecei și chimen măcinat. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt cel de-al 5-lea concurs anual de chili: intrare – Chili Con Carne y Frijoles, al 5-lea concurs anual de chili: intrare – Chili Con Carne y Frijoles și al 6-lea concurs anual de chili: intrare – Chili Con Carne + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați dovlecelul, morcovii, pudra de chili, oregano, busuioc și chimen; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
3
Adăugați roșiile și fasolea; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-45 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Revista