Chili mexican cu brânză

Chili mexican cu brânză
Cheesy Mexican Chili este un fel principal mexican. Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 de calorii , 24 g de proteine și 33 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Vă este adusă de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Este perfect pentru Super Bowl . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de fasole, salsa, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , care este solid. Al 5-lea concurs anual de chili: intrare – Chili mexican cu quinoa + meniu săptămânal , al 9-lea concurs anual de chili: intrare – paste cu chili cu brânză într-o oală + meniu săptămânal și Penne mexican cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă brânza, salsa, fasolea, roșiile și pudra de chili. Gatiti 10 minute sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Cani De Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)2 1/2 Cani De Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Wedges Weight Watchers Pene ExtensibileWedges Weight Watchers Pene Extensibile
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat
2
Se ia de pe foc; se amestecă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Revista