Cheesy pui coace cu cartofi noi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, coacerea cu pui cu brânză cu cartofi noi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 736 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. Un amestec de roșii, cățel de usturoi, cartof nou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Cheesy Broccoli Pui Coace, Cheesy pui-și-paste coace, și Cheesy Paste De Pui Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Ridicați cu grijă pielea de pe coapsele de pui și întindeți brânza moale între piele și carne. Așezați puiul într-o formă de prăjire, cu pielea în sus și înconjurați cu cartofii și roșiile înjumătățite, cu partea tăiată în sus.
Împrăștiați roșiile cu usturoiul și o stropire ușoară de zahăr (acest lucru ajută la scoaterea în evidență a dulceaței lor naturale). Împrăștiați frunzele de cimbru și crenguțele peste tablă, condimentați și stropiți cu ulei. Prăjiți timp de 45 de minute până când puiul și cartofii sunt gătite cu o piele crocantă și aurie.