Cheesecake Cu Mentă Stratificată

Cheesecake Cu Mentă Stratificată
Această rețetă servește 12. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 885 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți garnituri: bucle de ciocolată, smântână, extract de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Fudge De Mentă Stratificat, Coajă De Mentă Stratificată, și Fudge De Mentă Stratificat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Cheesecake Cu Mentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
2
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Linia de jos și laturile de 2 (8-inch) rotunde tort tigai cu folie de aluminiu, permițând 2 la 3 inci pentru a extinde peste laturi; ușor grăsime folie. Bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și 2 linguri. unt la viteză medie cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până când este cremos și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați 3 ouă, l la un moment dat, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați făina și următoarele 3 ingrediente, bătând până se omogenizează. Îndoiți în bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Așezați tigăile de tort într-o tigaie mare; adăugați apă în tigaie la adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor în rafturi de sârmă; se răcește complet în tigăi (aproximativ 1 oră). Acoperiți cheesecakes (nu scoateți din tigăi) și congelați 4 până la 6 ore sau până când este înghețat solid. Ridicați brânzeturile congelate din tigăi, folosind laturile foliei ca mânere. Îndepărtați ușor folia din cheesecakes. Înfășurați în folie de plastic și reveniți la congelator până când sunteți gata să asamblați tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Pregătiți Tortul Cu Smântână
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
11
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Bateți amestecul de tort, următoarele 3 ingrediente și 1/2 cană de apă la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau doar până la umezire; bate la viteză medie 2 minute. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
13
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Pregătiți glazura de Mousse de ciocolată albă: gătiți 2/3 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
GlazuraGlazura
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați bucăți; gătiți, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
16
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute), amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Bateți smântâna și 2 lingurițe. vanilie la viteză mare cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Îndoiți treptat amestecul de ciocolată albă în amestecul de frișcă, pliați până când amestecul atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1
Așezați 1 strat de tort pe un suport sau o farfurie. Se acoperă cu 1 strat de cheesecake congelat. Se acoperă cu al doilea strat de tort și stratul de cheesecake rămas. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake CongelatCheesecake Congelat
2
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazură. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista