Chard cremos și cartofi
Chard cremos și cartofi este un vegetarian garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, fulgi de ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguină Cremoasă De Bietă Roșie, Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos, și Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii noi in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 20 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Tăiați cartofii noi în jumătate și păstrați-i la cald.
Scoateți și aruncați coastele din bietă. Clătiți bietul cu apă rece; se scurge și se toacă.
Gatiti bietele, 1/4 lingurita de sare si fulgii de ceapa in apa clocotita pentru a acoperi in cuptorul olandez 10 minute; scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Adăugați cartofi și păstrați cald.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă restul de 3/4 linguriță sare și piper.
Se toarnă peste legume și se aruncă ușor.
Notă: pentru a face din timp, puneți amestecul cremos într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește până este gata de servit. Pentru a reîncălzi, coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute.