Chard cremos și cartofi

Chard cremos și cartofi
Chard cremos și cartofi este un vegetarian garnitură. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, fulgi de ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguină Cremoasă De Bietă Roșie, Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos, și Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii noi in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 20 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Tăiați cartofii noi în jumătate și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
3
Scoateți și aruncați coastele din bietă. Clătiți bietul cu apă rece; se scurge și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
4
Gatiti bietele, 1/4 lingurita de sare si fulgii de ceapa in apa clocotita pentru a acoperi in cuptorul olandez 10 minute; scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Chard ElvețianChard Elvețian
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați cartofi și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă restul de 3/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă peste legume și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Serviți imediat.
9
Notă: pentru a face din timp, puneți amestecul cremos într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește până este gata de servit. Pentru a reîncălzi, coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista