Ceviche fierbinte și picant Cholula Sea Bass cu ardei prăjiți, prăjituri masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice

Ceviche fierbinte și picant Cholula Sea Bass cu ardei prăjiți, prăjituri masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice
Rețeta fierbinte și picantă Cholula Sea Bass Ceviche cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice este gata în aproximativ 44 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 790 calorii, 50g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți suc de lămâie, porumb de urechi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Bas cu dungi la grătar cu ceapă prăjită la foc și ardei, Pește La Grătar Într-O Marinată Picantă De Citrice, și Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați bibanul de mare, sucul de lămâie, sucul de lămâie, sucul de portocale și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
SeabassSeabass
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă toate aceste ingrediente împreună și se lasă la marinat timp de 4 ore, acoperite, la frigider.
3
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Odată ce peștele s-a marinat, adăugați cilantro, ardei prăjiți, porumb și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Pentru a face prăjiturile masa, combinați făina masa, ouăle și adăugați o lingură de apă la un moment dat și formați o pastă. Asigurați-vă că pasta este fermă și nu prea apoasă. Formați forme mici de clătite și grătați pe fiecare parte timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Pentru a servi, așezați prăjiturile masa pe farfurie și deasupra cu ceviche-ul de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
7
Stropiți blatul cu sosul de ardei iute pentru un plus de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista