Ceviche

Ceviche
Ceviche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 94 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită fileuri de cambulă, ardei habanero, roșii și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Don Ceviche {} și Ceviche Peruvian bucătărie carte de bucate {giveaway}, Ceviche de Camar cu Coco (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Camar cu Coco (Ceviche de creveți de nucă de cocos).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare de sticlă, combinați toate ingredientele, cu excepția cepei. Aruncați bine și puneți ceapa deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați-o să stea la frigider timp de 1 1/2 ore, apoi amestecați pentru a încorpora ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Lăsați să stea la frigider cel puțin încă 1 oră și până la 3 ore.
4
Nota bucătarului: în timpul procesului de marinare, peștele se va schimba de la translucid la alb și va fi opac. Încercați să evitați să introduceți membrana de var în suc, deoarece poate fi amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
VarVar

Vin recomandat: șampanie, Vin Spumant

Șampania și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Ceviche. Șampania și alte vinuri albe spumante sunt suficient de clare și răcoritoare pentru a completa Un ceviche ușor. Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista