Cele Mai Bune Piepturi De Pui Dezosate, Fără Piele, La Grătar, Suculente
Cel mai bun piept de pui dezosat la grătar, fără piele, este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 334 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 273 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Dezosat La Grătar Italian, Fără Piele, Piept De Pui Dezosat La Grătar Înnegrit, Fără Piele, și Usturoi Rapid La GRĂTAR Piept De Pui Dezosat Fără Piele, Cu O Mușcătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un piept de pui într-o pungă de plastic resigilabilă sau între două bucăți de folie de plastic. Folosind un pounder de carne, un sucitor sau o tigaie mică, puneți pieptul de pui într-o grosime uniformă de aproximativ 3/4 inci înălțime. Repetați cu restul de 3 sâni.
Pentru a face saramura, într-un castron mediu amestecați împreună apa, sarea și zahărul până când solidele sunt dizolvate.
Așezați feliile de piept de pui în saramură și dați-le la frigider timp de 30 de minute.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți pieptul de pui din saramură, uscați-l cu prosoape de hârtie, condimentați după gust cu sare și piper și periați ușor cu ulei de măsline.
Așezați puiul peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute. Flip și continuă să gătească până când a doua parte este rumenit și pui registre 150 F (sau 160 F dacă doriți cu adevărat să rămânem la liniile directoare FDA) pe un termometru citit instant introdus în centrul de sân. Dacă a doua parte se rumeneste înainte de a înregistra 150 F, treceți la partea rece a grătarului, acoperiți și lăsați să gătească până când puiul atinge temperatura.
Scoateți puiul de pe grătar, lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi serviți imediat.