Cel mai bun dip de dovleac

Cel mai bun dip de dovleac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Best Pumpkin Dip. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 71 de cenți per porție. O porție conține 150 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de condimente pentru plăcintă de dovleac, piure de dovleac, bezele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este destul de bun. Pumpkin Dip, Pumpkin Dip și Pumpkin Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
24 De Petale De Trandafiri Proaspete24 De Petale De Trandafiri Proaspete
2
Bateți într-un castron dovleacul, crema de brânză, zahărul brun și condimentul pentru plăcintă de dovleac până devine cremos; se toarnă într-o tigaie pătrată de 9x9 inci; acoperiți cu nuci pecan și bezele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
1 Bomboană Englezească Toffee, Tocată1 Bomboană Englezească Toffee, Tocată
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
(aroma Originala)(aroma Originala)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cana Nuci Tocate Marunt, Prajite2/3 Cana Nuci Tocate Marunt, Prajite
4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
24 De Petale De Trandafiri Proaspete24 De Petale De Trandafiri Proaspete

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cava Marques de Caceres cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista