Cel Mai Bun Bulgogi Coreean

Cel Mai Bun Bulgogi Coreean
Cel mai bun Bulgogi coreean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.7 pe portie. O porție conține 757 calorii, 64G de proteine, și 36g de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de friptură de vită, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Rețete similare includ Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Bulgogi Coreeni, și Bulgogi Coreeni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați sosul de soia, ceapa verde, semințele de susan, berea și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți carnea în marinată, acoperiți și dați-o la frigider peste noapte pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
3
Combinați orezul și apa într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți fâșiile de vită timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți carnea de vită cu orez și frunze de salată. Puneți niște orez și carne de vită într-o frunză de salată, pliați în lateral și rulați până sus pentru a face o pungă de bulgogi. Nu este nevoie de argintărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
RolaRola

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista