Ceai Tipsy cu ceai dulce de casă

Ceai Tipsy cu ceai dulce de casă
Reteta de ceai Tipsy cu ceai dulce de casă ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru $13.29 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 163 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți roată portocalie, ceai, vodcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.

Instrucțiuni

1
Adăugați vodca și ceaiul într-un pahar înalt umplut cu gheață; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GheațăGheață
CeaiCeai
2
Garnisiți, dacă doriți.
3
De la petreceri de verandă: Rețete de cocktailuri și idei ușoare pentru divertisment în aer liber de Denise Gee. Text copyright 2009 de Denise Gee; fotografii Copyright 2009 de Robert M. Peacock. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista