Ceai De Gheață Portocaliu
Orange Ice Tean este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan băutură. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 923 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pungi de ceai, gheață, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încearcă Ceai De Gheață Portocaliu, Ceai Cu Gheață De Portocale De Rozmarin, și O vizită la plantația de ceai Charleston + ceai cu gheață cu miere lămâie ghimbir cuburi de gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un ulcior de 60 de uncii (7 1/2 căni)
Pentru sirop: într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale și zahărul la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 20 de minute.
Pentru ceai: într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Adăugați pungile de ceai și scoateți tigaia de pe foc. Lăsați ceaiul să se absoarbă și să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Se toarnă ceaiul și siropul într-un ulcior și se dă la frigider până sunt gata de servit.
Se toarnă apa spumantă în ulcior și se adaugă feliile de portocală.
Se toarnă ceaiul în 4 pahare umplute cu gheață.
Se ornează cu mentă proaspătă sau busuioc și se servește.