Caserolă italiană cu tăiței

Caserolă italiană cu tăiței
Caserola cu tăiței italian este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 512 calorii. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de vită tocată, condimente, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este bun. Încercați Crock-Pot Italian Chicken Taitei Casserole, Italian Foodle Supp și Chicken Foodle Supp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, tăițeii, uleiul, 1-1/2 căni de brânză Colby, sosul de roșii, fasolea, roșiile, supa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ColbyBrânză Colby
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se presară cu parmezan și restul de brânză Colby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Brânză ColbyBrânză Colby
4
Coaceți, descoperit, timp de 5-10 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Giacomo Mori Chianti. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista