Caserolă de pâine de porumb cu afine

Caserolă de pâine de porumb cu afine
Caserola de pâine de porumb cu afine este un aperitiv care servește 9. O porție conține 216 calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsime. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ou, merișoare și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați pâine de porumb cu afine, pâine de porumb cu migdale și afine și umplutură de cârnați, afine și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune merisoarele intr-un castron mic; se acoperă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
1 Cană Apă Caldă (110° Până La 115°), împărțită1 Cană Apă Caldă (110° Până La 115°), împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
2
Se lasa sa stea 5 minute; se scurge si se da deoparte.
3
Într-un castron mic, combinați amestecul de brioșe, praful de ceapă și salvia. Într-un alt castron, bateți oul, porumbul și untul; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați nucile pecan, coaja de portocală și merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
Frisca Usor Indulcita, OptionalFrisca Usor Indulcita, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
4
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
5
Coaceți neacoperit la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Revista