Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară

Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Caserola ușoară de fasole neagră mexicană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, monterey jack, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Chili Mexican Cu Fasole Neagră, și Chili Mexican De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună fasole, 4 cani de apa si salsa, dacă se utilizează, în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la mare până când lichidul este absorbit și fasolea este moale, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Presărați brânza peste fasole, acoperiți și continuați să gătiți până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Lingurați în boluri, acoperiți cu salsa suplimentară și serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista