Cartofii irlandezi ai bunicii

Cartofii irlandezi ai bunicii
Rețeta cartofii irlandezi ai bunicii pot fi făcuți în aproximativ 1 oră. Pentru 8 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 62 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, cremă de tartru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 8%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bunica Arlene e murdar Joe, Gingiile bunicii (prăjituri de turtă dulce), și Cartofi Irlandezi Colcannon.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, untul, laptele evaporat, crema de tartru și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lapte EvaporatLapte Evaporat
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Gatiti la stadiul de minge moale la 234 grade F (115 grade C). Câteva picături vor forma o minge moale atunci când sunt aruncate în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
4
Adăugați vanilie și bateți până devine cremoasă și rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Rulați în bile și formați ca niște cartofi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
RolaRola
6
Rulați fiecare bilă în scorțișoară pentru a acoperi, apoi apăsați în bucăți de nuci tocate pentru a arăta ca ochii. De asemenea, puteți praf cu cacao pentru a simula murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
NuciNuci
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista