Cartofi Simpli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii simpli. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 150 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți unt, cartofi roșii, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Simpli, Cartofi franțuzești și șuncă, și Cartofi Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 425 de grade F. periați Generos o tigaie mare cu unt, apoi frecați cu usturoiul.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din cartofi, presărați cu 3/4 linguriță de sare și piper după gust, apoi aranjați cartofii rămași deasupra.
Se presară cu 3/4 linguriță de sare și piper după gust.
Se toarnă bulionul și laptele peste cartofi, apoi se adaugă nucșoara și frunzele de dafin; se fierbe 3 minute.
Ungeți generos un vas de copt superficial cu unt și glisați cartofii în vas; aranjați cu o furculiță, dacă doriți. (Dacă tigaia dvs. este rezistentă la cuptor, puteți sări peste acest pas și coaceți cartofii chiar în tigaie.)
Puneți cartofii cu untul tăiat și presărați cu gruyere.
Coaceți până la aur, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire. Aruncați frunzele de dafin.
Fotografie prin amabilitatea Anna Williams