Cartofi scoici cu șuncă și brânză

Cartofi scoici cu șuncă și brânză
Cartofi scoici cu șuncă și brânză durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,4 USD per porție, primești o garnitură care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 299 de calorii, 16 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, ceapă, șuncă și supă cremă condensată de cartofi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Cartofii cu șuncă și brânză, Cartofii cu șuncă și brânză și Cartofii cu șuncă și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Adăugați cartofi, șuncă și brânză; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți, neacoperit, 65-70 de minute sau până când se înmoaie și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista