Cartofi scoici cu șuncă și brânză
Cartofi scoici cu șuncă și brânză durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,4 USD per porție, primești o garnitură care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 299 de calorii, 16 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, ceapă, șuncă și supă cremă condensată de cartofi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Cartofii cu șuncă și brânză, Cartofii cu șuncă și brânză și Cartofii cu șuncă și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Adăugați cartofi, șuncă și brânză; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, 65-70 de minute sau până când se înmoaie și cartofii sunt fragezi.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.