Cartofi prăjiți (Sev-puri)
Chipsuri de cartofi-Chutney (Sev-puri) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sev, cilantro, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți (Sev-puri), sev puri, cum se face sev Puri, Mumbai sev Puri, și Pani Puri , cum se face Pani Puri / ușor Pani Puri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați chips - uri într-un singur strat pe platane. Mound cartofi, apoi ceapa, în mod egal pe chips-uri.
Topiți fiecare cip cu aproximativ 1/2 linguriță fiecare iaurt picant și chutney tamarind-date, 1/4 linguriță chutney verde, 1 linguriță sev și 1/4 linguriță cilantro.
Iaurt picant: într-un castron, amestecați 6 linguri de iaurt simplu fără grăsimi și 1/4 linguriță fiecare chimen măcinat, zahăr și sare. Face aproximativ 6 linguri.
Chutney verde: într-un blender, combinați 1 cană coriandru proaspăt tocat grosier; 2 ardei iute jalapeo proaspeți (1 oz. total), clătite, stem, și feliate; 1 lingura neindulcit tocat nucă de cocos uscate; 1 lingura suc de lămâie; și 1/2 linguriță fiecare zahăr și sare. Se învârte până se omogenizează, adăugând suficientă apă (2 până la 4 linguri) pentru a facilita amestecarea. Acoperiți și răciți până la 1 zi. Face aproximativ 1/3 cană.