Carne de vită din Africa de Nord și orez brun ar putea fi doar African rețetă pe care o căutați. O porție conține 820 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de cardamom, cartofi dulci, granule de bulion de roșii-pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Carne de vită și orez brun din Africa de Nord, Amestec De Condimente Din Africa De Nord, și Chiftele Din Africa De Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati friptura, ceapa si bulionul de rosii-pui impreuna intr-o oala mare la foc mediu pana cand friptura se rumeneste, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați usturoi, 1 cană de apă, concentrat de carne de vită, morcovi și cartofi dulci în amestecul de friptură; gătiți și amestecați până când morcovii și cartofii dulci se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Carne De Vită
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Se amestecă 1 1/2 căni de apă, varză, bețișoare de scorțișoară, boia de ardei, chimen, piper negru, coriandru și semințe de cardamom în amestecul de friptură-cartof dulce; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 1 Ananas
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Adăugați orez brun și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și fierbeți până când orezul a absorbit lichidul, aproximativ 45 de minute. Pufați orezul și îndepărtați bețișoarele de scorțișoară înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Vinurile Fram Pinotage cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.