Carne De Vită Stroganoff

Carne De Vită Stroganoff
Stroganoff carne de vită picant ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 530 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, paprikan și pătrunjel, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Vânat Picant Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, și Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în 1/8-in. benzi groase. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită în unt până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți cu o lingură pliată și păstrați-o caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
În sucurile de tigaie, gătiți ciupercile și ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Adăugați apă, suc de lămâie, oțet, bulion, sare și piper; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă smântâna și carnea de vită; încălziți (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Garnisiți cu boia de ardei și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista