Carne De Vită Coreeană La Grătar

Carne De Vită Coreeană La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită coreeană la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 77 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, scallion, mere precum gala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Coreeană La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ingredientele pentru marinată și se rezervă o pătrime din marinată pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
1
Puneți friptura și restul de trei sferturi de marinată într-un vas de sticlă, întorcând friptura pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, întorcând o dată, 30 de minute. În timp ce friptura se marinează, tăiați merele și mango - ul în bețișoare de 1 pe 1/4 inch. Se amestecă împreună cu sucul și sosul de chili și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
MarinadaMarinada
MărMăr
SucSuc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
FripturăFriptură
SareSare
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Friptura se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la 2 până la 3 inci de la căldură până când este ușor carbonizată, 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru carne medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, apoi înjumătățiți feliile transversal. Aruncați carnea de vită în marinada rezervată cu sare și piper după gust și împărțiți între frunzele de salată. Se acoperă cu fructe și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Semințe De SusanSemințe De Susan
MarinadaMarinada
FructeFructe
Carne De VităCarne De Vită
1
* Amestecul de fructe poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista