Carne de pui Asada Tacos cu ceapă murată
Carne de pui Asada Tacos cu ceapă murată este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 453 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-American. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, suc de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Puneți ceapa într-o cratiță mică; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; scurgeți și scufundați ceapa în apă cu gheață.
Se scurge ceapa; se adaugă la amestecul de suc. Se răcește până este gata de servit.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Presărați puiul cu oregano, chimen, sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste si gata, amestecand ocazional.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți puiul în mod egal între tortilla.
Scurgeți ceapa; împărțiți uniform între tortilla. Acoperiți fiecare tortilla cu 2 linguri de avocado și 1 lingură de brânză; pliați.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.