Caribbean Caju
Reteta de caju din Caraibe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți unt, coajă portocalie, caju ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați Caju Curry, Caju Curry, și Pui și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți untul într-o tigaie de tort de 8 inci la cuptor timp de 2 până la 3 minute sau până se topește; amestecați nucile și ingredientele rămase, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Aranjați caju într-un singur strat pe hârtie de ceară și lăsați să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș.