Cajun Gumbo de la K & C

Cajun Gumbo de la K & C
Cajun Gumbo de la K & C este un fel principal cajun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 485 de calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 5,63 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de creveți, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este bun. Cajun Gumbo autentic, Cajun Andouille Sausage Gumbo și Andouille Sausage Cajun Gumbo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Ingrediente

14Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăoală de stoc de 12 litrioală de stoc de 12 litri2(iarnă)2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg51Nuci de orice fel (tocate)țelină tocatățelină tocată1Ceapa galbena medie, tocataStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire454Nuci de orice fel (tocate)1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână454Nuci de orice fel (tocate)1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână6ouăouă546 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriextra virgin olive oil for browning the meatextra virgin olive oil for browning the meat11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.pulbere de fișierpulbere de fișier31Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală31 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat75Nuci de orice fel (tocate)ardei gras verde tocatardei gras verde tocat454Nuci de orice fel (tocate)green onion sausage linksgreen onion sausage links454Nuci de orice fel (tocate)okra, chopped (frozen or fresh)okra, chopped (frozen or fresh)320Nuci de orice fel (tocate)ceapa tocataceapa tocata11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi454Nuci de orice fel (tocate)andouille Cârnați link-uriandouille Cârnați link-uri907Nuci de orice fel (tocate)creveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined11Ceapa galbena medie, tocatastock potstock pot4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Gumbo funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Vinul Rosé și Albarino. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice din plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruit-ului, al perei albe, al ierbii verzi și al agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite la palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate care iese în gură. Finisajul concentrat este crocant, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!), dar este ușor de savurat de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate8
BucătăriicreolCajun
Revista