Caise Vită Broccoli Stir-Fry
Se prăjește broccoli și carne de vită cu caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 2,87 USD per porție . O porție conține 445 de calorii , 29 g de proteine și 20 g de grăsimi . Un amestec de orez, bulion de vită, buchețele de broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 60% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Se prăjește broccoli cu carne de vită , caise , și cărni de vită și broccoli .
Instrucțiuni
Scurgeți caisele, rezervând 1/4 cană de suc.
Tăiați caisele în sferturi și lăsați-le deoparte. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, bulionul, sosul de soia și sucul rezervat până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți carnea de vită în ulei timp de 3 minute.
Adăugați broccoli și ceapa; se prăjește cu 2-3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante și fragede. Se amestecă sosul și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați roșiile și caisele rezervate; gatiti pana se incalzesc.