Burgeri cu Guacamole

Burgeri cu Guacamole
Burgerii cu Guacamole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 2,7 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine, 53 g de grăsimi și un total de 784 de calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, guacamole, chifle pentru sandviș și alte câteva ingrediente, le puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Pollock Guacamole Burgers, Southwest Burgers cu Guacamole și Guacamole Taco Burgers.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte
2
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Între timp, într-un castron mic, combinați ceapa și ardeiul iute; pus deoparte. Modelați carnea de vită în opt chifle. Acoperiți jumătate de chifteluțe cu amestec de ceapă. Acoperiți cu chiftele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Prăjiți, acoperit, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 160° și sucurile curg limpede. Acoperiți fiecare cu slănină și brânză. Prăjiți încă 1 minut sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
4
Serviți pe chifle cu guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista