Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise

Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise
Budinca de pâine cu zahăr brun cu CR Aproxumme Anglaise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 229 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, albușuri de ou, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zahăr brun souffl cu CR Ukulmme Anglaise, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Budinca de paine Challah cu morcov Cr Aproxme Anglaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 8 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Combinați albușurile și oul într-un castron mediu, bătând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă laptele, 1/3 cană zahăr brun, vanilie, scorțișoară și nucșoară. Aranjați jumătate din feliile de pâine, ușor suprapuse, în fundul unei tigaie de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Se amestecă uniform amestecul de fructe peste pâine. Aranjați pâinea rămasă peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
PâinePâine
FructeFructe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
6
Se presara cu 4 lingurite de zahar brun si unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
7
Așezați tigaia într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți tigaia de 8 inci din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește cald cu Crme Anglaise.

Ingrediente

28Nuci de orice fel (tocate)12 pâine franceză tăiată în diagonală (aproximativ 1 inch grosime)12 pâine franceză tăiată în diagonală (aproximativ 1 inch grosime)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun ambalatzahăr brun ambalat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun ambalatzahăr brun ambalat41 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Nucșoară suplimentară, opționalNucșoară suplimentară, opțional21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.unt, tăiat în bucăți miciunt, tăiat în bucăți mici4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCR anglaise, refrigeratCR anglaise, refrigerat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifructe amestecate uscate, tocatefructe amestecate uscate, tocate1mare2 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust2 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust4mariTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opționalTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opțional1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte evaporat fără grăsimilapte evaporat fără grăsimi01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.nucșoară măcinatănucșoară măcinată2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2% lapte cu conținut redus de grăsimi2% lapte cu conținut redus de grăsimi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri8 cesti jumatati de struguri verzi8 cesti jumatati de struguri verzi21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista