Budincă de pâine cu ciuperci Fontina și parmezan
O porție conține 242 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan, Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac, și Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați cuburi de pâine pe o tigaie cu jeleu; se acoperă cu spray de gătit.
Se coace la 350 timp de 20 de minute sau până se prăjește ușor, întorcându-se de două ori.
Scoateți din cuptor; rece.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și ciuperci; saut 12 minute sau până când se rumenesc ușor și umezeala se evaporă.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjel, cimbru, sare și piper.
Așezați jumătate de cuburi de pâine în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați amestecul de ciuperci uniform peste cuburi de pâine; se presară cu 1/2 cană fontina și 1 lingură parmezan. Se acoperă cu cuburi de pâine rămase.
Combinați laptele, bulionul și ouăle, amestecând cu un tel; se toarnă peste amestecul de pâine. Apăsați ușor cu spatele unei linguri; lăsați să stea 30 de minute. Se acoperă cu restul de 1/2 cană fontina și restul de 1 lingură parmezan.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.