Budincă de pâine cu ciuperci Fontina și parmezan

Budincă de pâine cu ciuperci Fontina și parmezan
O porție conține 242 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan, Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac, și Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cuburi de pâine pe o tigaie cu jeleu; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se coace la 350 timp de 20 de minute sau până se prăjește ușor, întorcându-se de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă și ciuperci; saut 12 minute sau până când se rumenesc ușor și umezeala se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjel, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
8
Așezați jumătate de cuburi de pâine în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați amestecul de ciuperci uniform peste cuburi de pâine; se presară cu 1/2 cană fontina și 1 lingură parmezan. Se acoperă cu cuburi de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați laptele, bulionul și ouăle, amestecând cu un tel; se toarnă peste amestecul de pâine. Apăsați ușor cu spatele unei linguri; lăsați să stea 30 de minute. Se acoperă cu restul de 1/2 cană fontina și restul de 1 lingură parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
PâinePâine
BulionBulion
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
12
Tăiați în 6 pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista