Brânză rapidă și ușoară la grătar

Brânză rapidă și ușoară la grătar
Brânză la grătar rapid și ușor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 484 calorii, 20g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de oregano, rozmarin, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Baie rapidă și ușoară de fasole și brânză, Baruri De Brânză Rapidă Și Ușoară, și Rapid și ușor "Philly" Brânză friptură Pizza.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1/2 lingură de unt pe o parte a fiecărei bucăți de pâine. Așezați feliile de Cheddar pe una dintre feliile de pâine de pe partea desfăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
2
Presărați pătrunjelul, busuiocul, oregano, rozmarinul și mărarul pe cealaltă felie de pâine pe partea sa desfăcută. Sandwich cele două felii de pâine împreună cu părțile untate orientate spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
MărarMărar
3
Încălziți o tigaie la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, întindeți ușor sandvișul în tigaie; gătiți pe fiecare parte timp de 3 minute până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Revista