Brânză marinată și măsline

Brânză marinată și măsline
Brânză marinată și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1608 calorii, 44G de proteine, și 158g de grăsime. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză colby-jack, piper, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Brânză marinată cu ardei și măsline, Ardei prăjiți marinați, măsline și brânză, și Brânză de capră marinată, măsline, anghinare și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția rozmarinului, într-un castron mare; amestecați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Împărțiți brânza și măslinele în 6 recipiente de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Așezați 1 crenguță de rozmarin în fiecare recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
4
Turnați pansamentul rămas uniform în recipiente. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate27
Revista