Brânză de capră și frunze de Radicchio umplute cu plante

Brânză de capră și frunze de Radicchio umplute cu plante
Brânza de capră și frunzele de Radicchio umplute cu plante necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză De Capră Frunze De Struguri Umplute, Frunze de struguri umplute cu brânză de capră și smochine, și Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru de prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
5
Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, cimbru și scallions într-un vas mic de sticlă rezistent la căldură. Turnați cu grijă uleiul cald peste amestecul de plante,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
7
Se amestecă bine.
8
Puneți un strat subțire de amestec de plante pe fundul unui vas de copt din sticlă pătrată de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de brânză de capră într-un singur strat deasupra. Puneți amestecul de plante rămas uniform pe partea superioară a brânzei de capră. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1
Așezați frunzele de radicchio pe un platou de servire, așezați cu grijă o felie de brânză de capră marinată în fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
RadicchioRadicchio
2
Stropiți cu amestec suplimentar de plante și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista