Brunch De Duminică: Gigant Goug Uplorres
Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Brunch De Duminică, Brunch De Duminică: Hamekins, și Brunch de duminică: șuncă și biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km. Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament. (Am folosit o tigaie cu jumătate de foaie și o tigaie cu un sfert de foaie pentru că nu puteam încadra toate cele 8 produse de patiserie pe tigaia cu jumătate de foaie.)
Combinați laptele, untul și sarea într-o cratiță grea și gătiți la foc mediu până când untul se topește și amestecul ajunge la fierbere completă. (Nu folosiți lapte integral, altfel goug Arm rres se va prăbuși. Dacă aveți doar lapte integral, folosiți jumătate de lapte și jumătate de apă.)
Adăugați făina dintr-o dată, amestecând energic cu o lingură de lemn. Continuați să amestecați până când amestecul a format o masă netedă și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei și o parte din umiditate s-a evaporat. Acest lucru va dura aproximativ 3 minute.
Transferați pasta într-un vas de amestecare rezistent la căldură sau în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Adăugați 5 ouă, pe rând, încorporând fiecare ou înainte de a adăuga următorul. (Dacă utilizați un mixer cu suport, amestecați pe mediu; dacă lucrați manual, folosiți o lingură de lemn.) Când toate ouăle au fost adăugate, amestecul va fi foarte gros, neted și strălucitor. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a amesteca brânza, piperul și cimbru.
Faceți spălarea ouălor: bateți oul rămas împreună cu un vârf de sare într-un castron mic. Folosiți o lingură mare pentru a forma runde de 3 inci înălțime de aproximativ 1 inch pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 2 inci.
Periați cu spălarea ouălor și presărați cu brânză rasă.
Coapte până când au umflat, sunt ușoare pentru dimensiunea lor și sunt maronii aurii, 35-45 de minute.
Când ies din cuptor, faceți o mică gaură în partea laterală a fiecărei produse de patiserie pentru a permite evacuarea aburului (acest lucru ar trebui să le împiedice să se prăbușească). În cazul despicării și umplerii, lăsați mai întâi să se răcească la temperatura camerei. În caz contrar, serviți fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
Puteți folosi această rețetă pentru a face și arrocres de goug clasic mic: folosiți doar o lingură pentru a arunca aluatul în movile de 1 inch distanțate la 1 1/2 inci și coaceți timp de aproximativ 25 de minute. Small goug approgres nu trebuie să fie tăiate atunci când ies din cuptor pentru a evita prăbușirea.