Paprikash de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 749 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână grăsime de slănină, făină, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Costuri $2.62 pe portie, această rețetă are un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Paprikash De Porc, Filet De Porc Paprikash, și Friptură De Porc Paprikash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Aruncați carnea de porc cu făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se adaugă aproximativ jumătate de porc în oală și se rumenesc aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scoate. Repetați cu carnea de porc rămasă și cu o lingură suplimentară de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
4
Scoate.
5
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și ardeii grași. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, timp de 7 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper negru și boia de ardei. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ceapă
Sare
7
Adăugați carnea de porc cu orice sucuri acumulate și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este gata, 10 până la 15 minute. Reduceți focul la foarte mic și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți tăiței de ou până când tocmai ați terminat, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Scurgere.
10
Scoateți 1/2 cană de sos din tocană și aruncați cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Tocană
11
Serviți tocanita peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Tocană
12
Recomandarea vinului: rămâneți cu Ungaria și serviți sângele taurului, Egri Bikavr. Este de fapt un roșu moale, picant, fructat, care este perfect cu această tocană tradițională.