Paprikash De Porc

Paprikash De Porc
Paprikash de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 749 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână grăsime de slănină, făină, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Costuri $2.62 pe portie, această rețetă are un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Paprikash De Porc, Filet De Porc Paprikash, și Friptură De Porc Paprikash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Aruncați carnea de porc cu făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se adaugă aproximativ jumătate de porc în oală și se rumenesc aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scoate. Repetați cu carnea de porc rămasă și cu o lingură suplimentară de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoate.
5
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și ardeii grași. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, timp de 7 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper negru și boia de ardei. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Piper NegruPiper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CeapăCeapă
SareSare
7
Adăugați carnea de porc cu orice sucuri acumulate și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este gata, 10 până la 15 minute. Reduceți focul la foarte mic și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți tăiței de ou până când tocmai ați terminat, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Scurgere.
10
Scoateți 1/2 cană de sos din tocană și aruncați cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
TocanăTocană
11
Serviți tocanita peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
TocanăTocană
12
Recomandarea vinului: rămâneți cu Ungaria și serviți sângele taurului, Egri Bikavr. Este de fapt un roșu moale, picant, fructat, care este perfect cu această tocană tradițională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista